Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

U ovoj godini novljansko Gradsko vijeće planira 7 redovnih i tri svečane sjednice

2018. godina najuspješnija dosad

2018. godina najuspješnija dosad

Prema usvojenom Programu, Gradsko vijeće Grada Novske održati će u ovoj godini  sedam radnih i tri svečane sjednice, uz Vojno redarstvenu operaciju „Bljesak, Dan Grada Novske i svečanu sjednicu Gradskog vijeća u povodu blagdana za Božić i Novu Godinu.

– Prema potrebi, Gradsko vijeće će održavati i sjednice u drugim terminima. Prije održavanja sjednica Gradskog vijeća, radna tijela Gradskog vijeća raspravljati će, davati mišljenja i zauzimati stavove o pojedinim točkama Dnevnog reda – rekao je Ivica Vulić, predsjednik GV Novska.

U 2018. godini održano je 10 radnih i 3 svečane sjednice, Vulić rad Gradskog vijeća ocjenjuje uspješnim te dodaje “donijeli smo niz mjera, povećali naknade za novorođenu djecu višestruko, povećali stipendije za obitelji s troje ili više djece, stavili desetke napuštenih gradskih prostora u funkciju, osigurali izdašne potpore za poduzetnike početnike, a na prvom mjestu, donosili odluke koje doprinose povećanju broja radnih mjesta“.

Naglasivši kako je protekla godina bila najuspješnija dosad, najavio je za sjednicu koja će se održati u veljači, cjelovito Izviješće o radu Gradskog vijeća Grada Novske za 2018. godinu.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.