Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

AKOSI „Odisej“ Kutina dobitnik priznanja Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom za najbolji klub u 2018. godini

Matija Sloup – najbolji senior, a Matej Kačmarčik – najbolji junior!

Matija Sloup - najbolji senior, a Matej Kačmarčik - najbolji junior!

Atletski klub osoba s invaliditetom „Odisej“ Kutina ovogodišnji je dobitnik priznanja Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom za najbolji klub u 2018. godini dok je Matija Sloup dobitnik priznanja za najboljeg seniora te Matej Kačmarčik za najboljeg juniora u prošloj godini. Treneru Mihovilu Renduliću dodijeljena je zahvalnica za izniman doprinos u stvaranju vrhunskih sportskih postignuća.

„Po prvi puta ovo priznanje odlazi van Zagreba što je samo po sebi izniman uspjeh na kojem možemo zahvaliti odličnim uvjetima za rad. Također, zahvaljujemo Gradu Kutini na čelu s gradonačelnikom Zlatkom Babićem što je prepoznao naš trud i zalaganje za sport te nam omogućio bolje uvjete za rad što nam je ujedno i motivacija za još jače treniranje i daljnje uspješne rezultate“, poručio je predsjednik AKOSI „Odisej“, Mate Damjanović.

 

IMG-20190120-WA0010

 

Matija Sloup, kutinski paraolimpijac prošle godine osvojio je zlatnu medalju na EP u Berlinu te niz domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja, a na svečanoj sjednici za Dan grada dodijeljena mu je i Godišnja nagrada za vrhunska sportska postignuća.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.