Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Učenici 3. razreda OŠ Zorke Sever posjetili Sisačko-moslavačku županiju

Ugodno i poučno!

Ugodno i poučno!

U sklopu svog obrazovnog programa učenici trećeg razreda Osnovne škole Zorke Sever iz Popovače sa svojim su učiteljicama posjetili Sisačko-moslavačku županiju. U ugodnom, ali i poučnom razgovoru, s njima su se družili sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec.

 

zs_ucenici00010 (1)

 

Župan je, u svom uvodnom obraćanju, objasnio  koje su dužnosti i obveze župana i njegovih zamjenika, te pojasnio pojam županije.

 

 

U razgovoru s djecom župan je ponovio djelatnosti kojima se ljudi bave, osvrnuo se i na regije, sport, geografske značajke, teritorijalni ustroj te prirodne i povijesne vrijednosti.

Župan i njegov zamjenik Roman Rosavec spremno su odgovarali na brojna pitanja mladih posjetitelja, koje je između ostalog zanimalo koliko dugo postoji naša Županija?

 

 

S obzirom da je župan istaknuo kako dio poslova obavljaju i njegovi zamjenici, djecu je zanimalo kako je to biti dožupan?

 

 

Na kraju druženja, učenici i učiteljice zajednički su se fotografirali sa županom i njegovim zamjenikom,  a tom prigodom djeca su nagrađena i slatkišima.

 

1

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.