Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Izvršeni su projekti sufinancirani od strane tvrtke INA tijekom 2018. godine

Na području Popovače opremljena su 2 školska igrališta!

Na području Popovače opremljena su 2 školska igrališta!

Na području Grada Popovače izvršeni su projekti sufinancirani od strane tvrtke INA tijekom 2018. godine. Sredstvima u iznosu od 38.000,00 kuna INA je sufinancirala opremanje školskog igrališta kod nove OŠ Zorke Sever u Popovači i kod Područne škole u Gornjoj Jelenskoj, kao i završetak izgradnje osmatračnice za ptice u PP Lonjsko polje. Grad Popovača u realizaciju navedenih projekata investirao je oko 200.000,00 kuna vlastitih proračunskih sredstava.

Koliko je ova međusobna suradnja važna, a zahvaljujući kojoj su i ove godine zajednički Grad i INA odradili nekoliko projekata, istaknuo je gradonačelnik Josip Mišković.

 

 

 

Dobru suradnju Grada i INA-e, te njezinih sestrinskih tvrtki potvrđuje i nedavno otvoreno dječje igralište u Gornjoj Gračenici.

 

 

 

Dobru suradnju Grada Popovače i Ine potvrdio je i predstavnik tvrtke Dinko Vidaković, direktor Proizvodne regije središnja Hrvatska.

„INA kontinuirano pomaže u unaprjeđenju kvalitete života lokalnih zajednica pa mi je drago da smo sudjelovali u opremanju školskih igrališta te da smo pridonijeli i uspješnom završetku izgradnje osmatračnice za ptice koju smo započeli prošle godine. S Gradom Popovačom smo razvili kvalitetnu suradnju te se veselim budućim projektima, a INA će, kao i do sada, nastojati biti aktivan član zajednice i uključiti se kad god za to bude prilike“.

Okupljeni su imali priliku obići lokacije na kojima su postavljena dječja igrala, kao i lokaciju završene Osmatračnice za ptice u Lonjskom polju.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.