Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Predložite članove Županijskog savjeta mladih Sisačko-moslavačke županije

Savjetodavno tijelo Županijske skupštine

Županijska skupština Sisačko-moslavačke županije objavila je Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Županijskog savjeta mladih Sisačko-moslavačke županije. Riječ je o savjetodavnom tijelu Županijske skupštine koje ima za cilj aktivno uključiti mlade u javni život Sisačko-moslavačke županije.

Članovi Županijskog savjeta mladih mogu biti osobe u dobi od 15 do 30 godina života, s prebivalištem ili boravištem na području naše županije. Savjet ima 11 članova i 11 zamjenika članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika, čiji mandat traje tri godine.

Kandidature za članove Županijskog savjeta mladih mogu istaknuti udruge koje rade s mladima, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Hrvatskoj te neformalne skupine mladih. Svaki predlagatelj može podnijeti prijedloge za najviše dva kandidata za članove Županijskog savjeta i najviše dva kandidata za zamjenike članova Savjeta.

Prijedlozi se podnose na propisanim obrascima koji su dostupni na web stranicama Sisačko-moslavačke županije. Prijedlozi kandidata se podnose osobno u pisarnici Sisačko-moslavačke županije ili putem pošte na adresu : Sisačko-moslavačka županija, Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu skrb i branitelje, Stjepana i Antuna Radića 36, 44 000 Sisak, s naznakom „Prijedlog kandidata za izbor članova Savjeta mladih-ne otvarati“. Svoje prijedloge možete dostaviti do 7.studenoga ove godine.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.