Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Dino Rađa i Stojko Vranković u Petrinji!

Posjetili uspješne petrinjske košarkašice “Lovrekice”

Posjetili uspješne petrinjske košarkašice "Lovrekice"

Dino Rađa i Stojko Vranković u Petrinji! I to kao potpora petrinjskim košarkašicama – KK „Lovrekice“.

 

koš

 

Susreli su se s košarkašicama i učenicima u prostoru OŠ Mate Lovraka i nakon jedva dočekanog fotografiranja i autograma istaknuli kako je , kao i u  svemu u životu, tako i u sportu,ključ uspjeha rad.

Lovrekice treniraju u skromnim uvjetima , a proslavljeni hrvatski reprezentativac Dino Rađa poželio im je bolje uvjete za rad, jer to zaslužuju  zbog svojih rezultata.

 

 

Predsjednik Košarkaškog kluba Petrinja Dražen Vučić se zahvalio na posjetu te rekao kako bi volio razgovarati o Savezu i brizi o malim klubovima:

„Petrinju ne smatram malim klubom jer mi je ona najvažnija na svijetu. Ali objektivno, u nekakvim hrvatskim razmjerima, klubovi poput Petrinje su statistička anomalija i uopće ne bi trebali postojati po uvjetima u kojima radimo i po veličini grada. I mislim da bi se savez trebao malo okrenuti i staviti težište na klubove poput nas. I zato koristim priliku da se najavim za nekakve konstruktivne razgovore.“

 

koš 2

 

Predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković  istaknuo je kako je bez novca teško voditi velike sustave

 

 

Zamjenica gradonačelnika Petrinje Viktorija Kaleb, u ovoj je prigodi rekla je da je bitno da se mladi bave sportom , te najavila kako će sljedeće godine krenuti radovi na gradnji sportske dvorane što će omogućiti uključivanje  još veći broj djece u različite sportske aktivnosti.

Predsjednik petrinjskog sportskog saveza Marko Badrić upoznao je goste sa sportom u Petrinji, istaknuvši kako je u Petrinji najpoznatiji sport hrvanje, slijede nogomet, rukomet i košarka.

Tijekom tiskovne konferencije s poznatim košarkašima Lovrekice su saznale sve o tome od toga kako su se Rađa i Vranković počeli baviti košarškom, što im je bilo najteže u karijeri, koji trofej im je najdraži pa do podatka koji broj cipela nose. Poslije OŠ Mate Lovraka, košarkaške legende su kratko posjetile Srednju školu Petrinja.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.