Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 9. KOLO

Derby na Tratinčici dobili su gosti iz Jazavice – Roždanika i još više učvrstili prvu poziciju na ljestvici, a Sokolovima ostaje da bodove potraže u narednom kolu u Topuskom. Još jedan Derby, ali onaj Moslavački odigran je u Voloderu, kojeg su domaći kanarinci dobili i zasjeli ponovo na drugu poziciju, a gostima iz Popovače ostaje bodove potražiti sreću u narednom kolu protiv Banovca. Porazom kod kuće protiv Lekenika Libertas je zamijenio mjesto s Voloderom. Konačno probuđeni BSK slavio je i u Osekovu, čiji nogometaši nisu osjeti slast pobjede već nekoliko kola. Vatrogasac je s četiri zgoditka pogasio sve nade Pešćenice, kao gost. Topusko i Radnik podijelili su plijen odigravši 1:1. Metalac je otputovao u Glinu kao turist, a vratio se u Sisak s velika tri boda. U Galdovu su crveno crni minimalno dobili svoje susjede Grofove iz Topolovca.

Rezultati 9 kola: Topusko-Radnik 1:1, Sokol-Sloga 2:3, Voloder-Moslavac 2:1, Banovac-Metalac 0:1, Frankopan-TŠK 2:1, Dinamo-BSK 0:2, Pešćenica-Vatrogasac 0:4 i Libertas-Lekenik 0:1.

Poredak nakon devetog kola: Sloga 22, Voloder 18, Libertas, Vatrogasac, Frankopan, Topusko i Lekenik 16, Radnik i Sokol 15, Metalac 13, Moslavac i Banovac 10, TŠK 9, Dinamo 7, BSK 6 i Pešćenica 2 boda.

U 10. kolu 27./28.10.2018 godine igraju: (subota 15,00 sati) Radnik-Lekenik, TŠK-Dinamo, Metalac-Frankopan, Moslavac-Banovac i Topusko-Sokol, a u nedjelju u 14,00 sati igraju Vatrogasac-Libertas, BSK-Pešćenica i Sloga-Voloder.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 9. KOLO

Deveto kolo donijelo je obilje zgoditaka, postignuta su 34 zgoditka što je gotovo pet po utakmici, bravo strijelci. U Hrvatskoj Dubici domaći su na jedvite jade svladali Strug. Vodeća Mladost je u Međuriću poentirala četiri puta za nova tri boda. U Dvoru dobra utakmica i osam zgoditaka, domaći su do 80 minute vodili 4:0 da bi gosti do kraja utakmice poravnali rezultat na 4:4, čestitke Medi i škvadri na upornosti. U dobroj igri u S.Subockoj trećeplasirani Hajduk nije prošao,nadjačani su od domaćina 5:4. Učini Slavonci u Rajiću su bez većih napora slavili protiv Zelenog Brijega, a Lokomotiva je minimalno izgubila u Češkom Selu. U Sunjskoj Gredi dobra igra domaćih i pet zgoditaka u mreži Slavonca čiji igrači za devedeset minuta nisu stvorili niti jednu prigodu za postizanje zgoditka.

Rezultati devetog kola: Una-Mladost-Strug 2:1, Croatia-Hajduk 5:4, Sunjski-Slavonac 5:0, Sokol-Zeleni Brijeg 4:0, Češko Selo-Lokomotiva 1:0, Podovi-Jelengrad 4:4 i Metalac-Mladost 0:4.

Poredak nakon devetog kola: Mladost 22, Podovi 20, Sokol 19, Hajduk 18, Lokomotiva 15, Češko Selo 13, Sunjski i Una-Mladost 11, Croatia i Strug 9, Slavonac 6, Metalac 4 i Zeleni Brijeg –1 bod.

U desetom kolu 28.10.2018. godine u subotu od 14.00 sati igraju: Una-Mladost-Croatia, a u nedjelju: Strug-Mladost, Jelengrad-Metalac, Lokomotiva-Podovi, Zeleni Brijeg-Češko Selo, Slavonac-Sokol i Hajduk-Sunjski.

Izvješće pripremio: I. Pasanec


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.