Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Novo vozilo za Vatrogasnu zajednicu grada Novske

Ulaže se i u edukaciju vatrogasaca

Ulaže se i u edukaciju vatrogasaca

Prigodnom svečanosti kod Vatrogasnog doma DVD-a Novska, u nazočnosti predsjednika i zapovjednika DVD-a,  uručeni su ključevi novog kombi vozila za VZG Novska, a vozila za prijevoz vatrogasaca i opreme dobila su i vatrogasna društva, DVD Sigetac i DVD Stara Subocka.

 

VZG_KOMBI_8

 

Time je nastavljeno dodatno opremanje DVD-a VZG Novska, pa sada prema riječima Davora Štimca, predsjednika, devet DVD-a ima kombi vozila. Posebno je istaknuo i dodatna sredstva u visini 100 tisuća kuna za vatrogasnu opremu.

 

 

VZG_KOMBI_4

 

Ključeve novog vozila uručio je Siniša Kesić, zamjenik gradonačelnika, napomenuvši da se dodjelom kombi vozila i dodatnih sredstva, stvara operativna snaga i spremnost vatrogasaca na cijelom području VZG Grada Novske u slučaju nezgoda i požara.

 

 

VZG_KOMBI_7

 

– Grad Novska i VZG Grada Novske, vode brigu o opremanju svakog DVD-a i po tome prednjače na području Sisačko moslavačke županije. Posebno naglašavam da ovim načinom podupiru svako vatrogasno društvo u njihovom radu i opstanku, pohvalio je Mijo Brlečić, predsjednik VZ SMŽ.

 

 

Vatrogasna kombi vozila koja će vatrogascima služiti u obavljanju zadaća, blagoslovio je Milan Vidaković, župnik.

Osim tehničkog opremanja, ulaže se u osposobljavanje i dodatnu edukaciju vatrogasaca, te je najavljeno novo osposobljavanje članova deset DVD-a.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.