Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Medena zona u Novskoj

U sklopu Lukova

U sklopu Lukova

Pčelarska udruga Metvica Novska organizirala je MEDENU ZONU,  tj. 1. dane meda Pčelarske udruge Metvica Novska na kojim aće predstaviti rezultate rada i truda pčela i pčelara  kako bi se obilježio kraj pčelarske godine ali i Lukovo – Dan Grada Novske.

Pčelari su u petak, 19.listopada, prvoga dana manifestacije predstavili proizvodnju meda i ostalih pčelinjih proizvoda na prodajnoj izložbi ” IZ KOŠNICE NA STOL “, posjetitelji su mogli degustirati doručak “MED i MLIJEKO za snagu cijeli dan “, također su posebno mogli degustirati nagrađene razne vrste meda analizom dokazane kvalitete. Održana su i predavanja za učenike osnovnih škola  “TAJNI ŽIVOT PČELA” , otvorena je izložba učeničkih likovnih radova na temu uloge pčela u prirodi.

O tome što nas očekuje danas, drugog dana manifestacije, otkrivamo kroz razgovor s Evom Đurić, voditeljicom ovog projekta.

 

 

 

Vlak polazi iz Zagreba, s Glavnog kolodvora u 9,54 sati, a  povratak je iz Novske u 19,45 sati.

U sklopu Lukova održava se prodajna izložba Izvorno naše – proizvođača sa područja grada Novska, rukotvorina, suvenira i ostalih proizvoda. Zabavni sadržaji za djecu i odrasle, predstavljanje života Novljana kroz povijest organizacijom povorke … i mnogi drugi zabavni i kulturni sadržaji..

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.