Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

1. Veteranski rukometi turnir u Novskoj

Pobjednici VRK „Varteks“ Varaždin, VRK Novska treći

Pobjednici VRK „Varteks“ Varaždin, VRK Novska treći

Nakon odigranih turnira po Hrvatskoj te Međunarodnih rukometnih turnira, Veteranski rukometni klub „Novska“ koji vrijedno trenira i natječe se već četiri godine, zaigrao je i na domaćem terenu, na prvom Veteranskom rukometnom  turniru „Lukovo 2018“.

 

VETERANI_02

 

Novljani su ugostili  sedam veteranskih ekipa: Varteks, Bjelovar, Novu Gradišku, Slavonski Brod, Slaviju, Maksimir te Nexe.  Pobjednik turnira je ekipa Varteksa iz Varaždina koja je u finalnoj utakmici pobijedila VRK Bjelovar s 9:8, dok su domaćini zauzeli 3.mjesto pobjedivši susjede iz Nove Gradiške s 8:7.

 

VETERANI_01

VETERANI_05

 

Za VRK Novska nastupili su: Šimičić, Leček, Džogić Ivan, Šulekić Vlatko, Preksavec Josip, Preksavec Jakov, Dragočajac, Domankušić, Džogić Josip, Preksavec Vjeko, Baić, Šulekić Mladen, Šeba, Slišković, Horvat, Veble, Ćurić i Mimić.

Turnir je otvorio Marin Piletić,  gradonačelnik Grada Novske, a  pehare za najbolje klubove, najboljeg strijelca i najboljeg igrača, dodijelio je zamjenik gradonačelnika Siniša Kesić. „Turnir će postati tradicionalan svake godine povodom Dana grada s namjerom da iz godine u godinu bude bolji i jači. Veterani rukometnog kluba Novska zahvaljuju Gradu Novska i sponzorima bez kojih ovaj turnir ne bi mogao biti organiziran.“ –  rekao je Zlatko Slišković, voditelj VRK Novska.

 

VETERANI_03

VETERANI_06

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.