Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

“Svi putevi vode u SI-MO-RA-u”

Gamechuck izradio interaktivni strip

Gamechuck izradio interaktivni strip

“Svi putevi vode u SI-MO-RA-u” je naziv interaktivnog stripa kojeg je za Sisačko-moslavačku razvojnu agenciju izradio domaći studio Gamechuck. Budući stanovnik poduzetničkog inkubatora PISMO Novska.

Interaktivni strip je novi žanr video igara kojeg su razvili prošle godine i zbog kojeg su nominirani za mnoge svjetske nagrade, a i SI-MO-RA je prepoznala ovu inovaciju i odlučila uposliti studio da izradi jednu takvu igru i kroz nju educira igrače o svemu što SI-MO-RA nudi svojim klijentima.

Igrač počinje igru tako da izabere jednog od šest likova koji predstavljaju neke od korisnika SI-MO-RA-inih usluga – poduzetnici, poljoprivrednici, ravnatelji javnih ustanova, načelnici gradova i općina, ali i nezaposleni i predsjednici udruga civilnog društva.

 

unnamed

 

U tijeku igre, igrač dolazi u SI-MO-RA-u sa puno želja, a zatim uz pomoć zaposlenika SI-MO-RA-e na kraju igre ih i ostvari kroz prijavu na lokalne, državne i europske natječaje i fondove. Kroz stotine interaktivnih dijaloga punih informacija i štoseva igrač dobije dojam koliko je teško (to jest koliko lako) dobiti pomoć od SI-MO-RA-e, ali i saznanje o tome što je sve potrebno sa njegove (ili njezine) strane kako bi se postigla uspješna priča.

Igra je dostupna za Windows računala, Android mobilne uređaje, a ima i web verziju koju mogu igrati svi preko browsera. Windows verzija igračima daje mogućnost, ako imaju printer, da svoj “interaktivni strip” isprintaju točno kako su ga odigrali i iskoriste ga kao “šalabahter” prije dolaska u SI-MO-RA-u.

 

hr.gamechuck.simora_2

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.