Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Lekenik

Svečano otvoren novouređeni prostor Dječjeg vrtića

Bezbrižno djetinjstvo za 20-ak mališana!

Bezbrižno djetinjstvo za 20-ak mališana!

U prostoru Knjižnice i čitaonice Lekenik otvoren je Odjel Dječjeg vrtića. Mješovita starija skupina djece s dvije odgojiteljice tako je novu vrtićku godinu započela u novom prostoru.

 

P1220520

Svečanom otvorenju nazočili su brojni ugledni gosti, među kojima i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, njegov zamjenik Roman Rosavec, predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić, načelnik Općine Lekenik Ivica Perović sa zamjenikom Marinom Čačićem, pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Momir Karin te mnogi drugi.

P1220519

P1220523P1220522

Prilikom otvorenja župan je još jednom istaknuo kako je svako dijete važno,

 

 

Dodavši kako je Općina Lekenik pokrenula projekt izgradnje novog vrtića,

 

 

Načelnik Ivica Perović rekao je kako su u aktivnosti vezane uz uređenje novog prostora krenuli bez razmišljanja kad su od ravnateljice primili informaciju da nema dovoljan kapacitet za upis svih mališana u ovu pedagošku godinu.

 

 

Osim što je bitan svaki novouređeni prostor, bitne su i odgojiteljice koje će raditi s djecom, istaknuo je u svom obraćanju pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Momir Karin.

 

 

Ravnateljica Mirjana Božić istaknula je zadovoljstvo novootvorenim objektom, te stvaranjem novih radnih mjesta i oformljavanjem još jedne skupine djece

 

 

Djeca u ovom prostoru imaju sve uvjete po državnom pedagoškom standardu te uživaju u igri i obrazovanju.

 

P1220526P1220534P1220536P1220546

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.