Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I. i II. županijske nogometne lige

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 5. KOLO

Već u 5. kolu počelo je s otkazivanjem utakmica, naime Pešćenica je otkazala susret sa Dinamom u Osekovu jer se nisu sakupili da otputuju na susret.

Eto opet posla za Povjerenika lige Damira Nogića koji će morati odluku donijeti za zelenim stolom sukladno PONN-a. Prvoplasirani Radnik je kao gost muku mučio u Popovači i gubio u poluvremenu 3:0, da bi u drugom dijelu došao na svoje poravnavši rezultat na podnošljivi 3:3. Sloga je minimalno dobila Metalca i s trinaest bodova zasjela na čelo prvenstvene ljestvice. Topusko je bez većih napora nadjačalo TŠK-a dva razlike. Sokol se kod kuće dosta mučio u srazu sa BSK-m da bi na kraju dobio 3:2. U Voloderu golijada u dvoboju s Vatrogascom postignuto je sedam zgoditaka od kojih četiri u mreži Vatrogasca za nove bodove kanarinaca. Lekenik je u Glini odigrao nulu i kući otišao zadovoljan bodom. Crveno crni su na svom terenu u Galdovu fasovali od Libertasa pola tuceta izgubivši bodove, koje će morati tražiti u Lekeniku u narednoj utakmici.

Rezultati 5. kola: Moslavac-Radnik 3:3, Sloga-Metalac 2:1, Topusko-TŠK 4:2, Sokol-BSK 3:2, Voloder-Vatrogasac 4:3, Banovac-Lekenik 0:0 i Frankopn-LIbertas 3:6, utakmica Dinamo-Pešćenica nije igrana.

Poredak nakon petog kola: Sloga 13, Radnik 11, Libertas 10, Sokol, Voloder i Topusko 9, Banovac, Moslavac, Frankopan, Metaalac, Vatrogasac, Lekenik i Dinamo 7, TŠK 3, BSK i Pešćenica još uvijek su bez osvojenog boda.

U šestom kolu 29. i 30. rujna 2018. godine u 16.00 sati igraju: (subota) Radnik-Pešćenica, Libertas-Dinamo, Lekenik-Frankopan, TŠK-Sokol, Metalac-Topusko i Moslavac-Sloga, a u nedjelju Vatrogasac-Banovac i BSK-Voloder.

 

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 5. KOLO

Prvoplasirana Mladost je poput brzog vlaka protutnjala Sunjom i domaćinu Sunjskom utrpala šest komada, kao poklon za prvi dan jeseni. Una Mladost je bez napora slavila protiv Lokomotive, dok su utakmice Slavonac-Strug i Croatia-Jelengrad završile u egalu identičnim rezultatom 2:2. U Selima pobjeda Hajduka protiv Zelenog Brijega koji je još uvijek u minusu na bodovnom kontu. Rajićki Sokolovi su protiv Metalca odigrali dobru utakmicu i svojim gostima podarili petardu. U Češkom Selu dečki iz Dvora nisu dopustili novajliji u ligi da diše uzevši im bodove.

Rezultati petog kola: Una-Mladost-Lokomotiva 3:1, Slavonac-Strug 2:2, Croatia-Jelengrad 2:2, Hajduk-Zeleni Brijeg 3:1, Sunjski-Mladost R 0:6, Sokol-Metalac 5:0, Češko Selo-Podovi 0:2.

Poredak na tablici: Mladost R 15, Lokomotiva i Podovi 12, Sokol 10, Hajduk 9, Una MLadost 7, Jelengrad i Strug 6, Sunjski i Metalac 4, Croatia i Slavonac 2, Češko Selo 1 i Zeleni Brijeg –3 boda.

U 6. kolu 30. rujna 2018. godine u 16,00 sati igraju: Strug-Podovi, Metalac-Češko Selo, Jelengrad-Sunjski, Lokomotiva-Croatia, Z. Brijeg-Una-Mladost, Slavonac-Hajduk i Mladost R-Sokol u subotu 29. rujna 2018.

 

Izvješće pripremio: I. Pasanec


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.