Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Radovi na Upravnoj zgradi Vodovoda

Poduzetnička zona Novska

Poduzetnička zona Novska

Novljanska gradska tvrtka „Vodovod“ u Poduzetničkoj zoni „Novska“ gradi svoju Upravnu zgradu. Radovi su započeli u drugoj polovici srpnja. Završeni su i građevinski radovi u prizemlju, gotova je i konstrukcija kata, a djelatnici „Venka gradnje“ iz Novske, pripremaju oplate za gornju nosivu ploču.

VODOVOD_040918_2

–  Zgrada će uskoro imati svoje konture. Radovi se odvijaju dobrom dinamikom i prije terminskog plana za pojedine faze, rekao je  Mario Filipović, direktor „Vodovoda“.

VODOVOD_040918_3

Nakon betoniranja završne ploče slijedi ugradnja stolarije i potrebnih instalacija. Naponske kablove za električnu energiju, od glavne trafostanice u zoni do zgrade  već postavljaju djelatnici Elektre.

VODOVOD_040918_1

. Izgradnju Upravne zgrade koja će s prizemljem i potkrovljem imati  290 metara prostornih površine, financiraju iz vlastitih sredstava, a kako najavljuje direktor „Vodovoda“,  u drugoj fazi nastavka radova slijedi uređenje parkirališnih površina i skladišnih prostora.

VODOVOD_040918_6

Upravna zgradu „Vodovoda“ prvi je poslovni objekt u Poduzetničkoj zoni „Novska“. Na ovu investiciju čekalo se od 2013. godine kada je zona u potpunosti opremljena potrebnom infrastrukturom.

 

VODOVOD_040918_4

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.