Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Lekenik

Održana 12. utrka kupskih čamaca

Pobjedu ostvarila Udruga lađara Sisak

Pobjedu ostvarila Udruga lađara Sisak

Na 12. utrci kupskih čamaca St. Brod – Letovanić unutar koje je bio i plasman za 3. Memorijalnu utrku Hrvatskih branitelja, ukupno se natjecalo 11 posada. Start je bio u Starom Brodu, a cilj u 6 km udaljenom Letovaniću, na plaži podno stare jezgre.

 

4

 

Dolazak posada bio je na plaži ispod kapele Sv. Fabijana i Sebastijana  u Letovaniću.  U 12. utrci kupskih čamaca 1. mjesto osvojila je Udruga lađara Sisak 2, 2. mjesto Udruga lađara Sisak 1 te 3. mjesto Sisačko-neretvanska ekipa.

U plasmanu za 3. Memorijalnu utrku hrvatskih branitelja 1. mjesto osvojila  je posada Klub Vrbina veterani, 2. mjesto Veterani 145. brigade ekipa 1 te 3 mjesto Veterani 145. brigade ekipa 2.  Pobjednicima 12. utrke pripala je i vrijedna nagrada organizatora – novi drveni kupski čamac.

Na žalost, zbog najave lošeg vremena, natjecanje u kuhanju fiša, te Ribarska noć  su otkazani. U sklopu Bartolovske nedjelje,služena je sveta misa u kapeli Sv. Bartola te degustirano vino Udruge vinogradara Sv. Bartol na Letovanskom Vrhu.

 

5

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.