Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Zlatno srebro Vatrenih

Veliko srce za Hrvatsku

Veliko srce za Hrvatsku

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi od Francuske sa 4:2 (2:1).

Čestitam Francuzima na tituli, a mi smo tužni. No kad pogledamo kako smo odigrali cijelo Svjetsko prvenstvo moramo biti zadovoljni, rekao je izbornik druge momčadi svijeta Zlatko Dalić nakon poraza od Francuske u finalu.

Igrali smo dobro, kontrolirali utakmicu u prvih 20-ak minuta. Onda nakon sumnjivog prekršaja primimo taj neki autogol, pa izjednačimo, ali onda kad smo bili u jeku snage dogodi se taj korner i penal. E onda se teško vratiti. U nastavku smo čak dobro krenuli, pritiskali visoko, a onda se desila ta kontra-polukontra, primimo gol, ali to je tako.

O Modrićevoj Zlatnoj lopti kaže: Luka je to zaslužio, kad nismo svjetski prvaci barem imamo najboljeg igrača svijeta. Srebro je velik rezultat, sve u svemu, kad malo vremena prođe, kad se ohladimo, shvatit ćemo da nemamo razloga za tugu nego za sreću.

O preporodu Vatrenih pod njegovim vodstvom rekao je: Zahvaljujem igračima, njima idu sve zasluge. Ovakvu generaciju voditi, to je fantazija, bit će mi žao kad se raziđemo. Moramo biti sretni i zadovoljni srebrom.

 

IMG_2715

 

U cijelom svijetu je ovih dana ponosno bilo biti Hrvat. Naša velika zasluga je da se taj kult reprezntacije vratio, ali sad ne smijemo stati. Danas je preko milijardu ljudi gledalo Hrvatsku, rekao je za kraj Dalić. (hrt.hr)

 

n9

 

Prošetali smo središtem Siska u kojem se slavilo srebro Vatrenih. Svi jedinstveni – najveći je ovo uspjeh u povijesti hrvatskoga nogometa , dečki su igrali odlično srčano, vatreno…

 

 

IMG_2731

 

I Matija je slavio…

 

 

n8

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.