Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Novska

Započinje gradnja poslovne zgrade „Vodovoda“

Poduzetnička zona dobiva prve korisnike!

Poduzetnička zona dobiva prve korisnike!

Sve je spremno za gradnju poslovne zgrade novljanske tvrtke „Vodovod“ u Poduzetničkoj zoni Novska, a potpisivanjem ugovor od gradnji ovih dana kreće se u realizaciju projekta, prvog poslovnog objekta u zoni od njenog završetka prije pet godina.

Ugovor su potpisali, Mario Filipović, direktor „Vodovoda“ i Mario Pranić, direktor građevinske tvrtke „Venka gradnja“ iz Novske, koja je na natječaju izabrana između pet ponuda kao najpovoljniji izvođač.

 

2

 

Više o samoj zgradi rekao je direktor „Vodovoda“ Mario Filipović,

 

 

Rok gradnje predviđen je u trajanju od 12 mjeseci, kako je napomenuo Mario Pranić, direktor građevinske tvrtke „Venka gradnja“. Završetak gradnje očekuje i nešto prije roka, a već nakon potpisivanja ugovora krenulo se s aktivnostima.

 

3

 

Gradonačelnik Novske Marin Piletić pri samom potpisivanju ugovora zahvalio je svima koji su 11 godina mukotrpno radili da bi Poduzetnička zona došla u funkciju,

 

 

„S obzirom da će tvrtka „Vodovod“ biti jedan od najvećih investitora u Gradu u slijedeće dvije do tri godine realizirajući program aglomeracije vrijedan preko 98 milijuna kuna, zaista zaslužuju da djeluju u svom vlastitom prostoru“,  istaknuo je gradonačelnik Piletić dodavši

 

 

Gradonačelnik je također najavio i potpisivanje ugovora s jednim investitorom iz Zagreba o gradnji pogona u zoni.

 

4

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.