Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Turnir ulica u Budaševu

U subotu, 7.7.2018. održava se tradicionalni 21. Turnir ulica Budaševa i Novog Sela Palanječkog „Marijan Šokčević Šokac“ u spomen i sjećanje na poginulog hrvatskog branitelja bojnika Marijana Šokčevića, ali i sve poginule i preminule hrvatske branitelje i mještane.

Tradicionalno druženje, okupljanje uz zabavne i sportske sadržaje održava se svake godine prve subote u sedmom mjesecu. Turnir je pokrenut od UHDDR T.O. Budaševo prije dvadeset jednu godina i niti jedne godine se tradicija nije prekinula. Uz odličnu organizaciju M.O. Budaševo i ponajviše N.K. BSK Budaševo, ali i ostalih udruga u mjestu (UHDDR T.O. Budaševo, KUD „Posavina“, Belot klub Budaševo, Udruga „Radost“, DVD Budaševo, ŠRU Vidra Budaševo, Udruga umirovljenika Budaševo, PU Star dance) i u suradnji sa O.Š. Budaševo i Župom Bl. A. Stepinca i Vlč. Krešimirom Bulićem, te pod generalnim pokroviteljstvom Grada Siska i ove godine turnir će imati bogati program događanja uz sportska natjecanja u malom nogometu, povlačenju užeta za muškarce, ali i žene, belot za muškarce i žene, natjecanje u disciplini iznenađenja, te ove godine po četvrti puta za redom i natjecanje djece.

Tradicionalnom budnicom u 6 sati vatrogasaca DVD-a Budaševo započinje dan veselja, druženja, zabave i sporta, a svečano otvorenje turnira je u 9 sati. U 9 i 30 je molitva, paljenje svijeća i odavanje počasti preminulim braniteljima i mještanima kod spomenika braniteljima u Budaševu.

Sportska natjecanja započinju u 10 sati uz cjelodnevno druženje, zabavu i bogate zabavne sadržaje za sve generacije kao i bogatu ugostiteljsku ponudu za sve domaćine, njihove goste i posjetitelje ove lijepe manifestacije.

U večernjim satima uz završna takmičenja održati će se i tradicionalna revijalna malonogometna utakmica, podijeliti priznanja najboljima u 19 sati, a ove godine uz bogatu ugostiteljsku ponudu organizira se s početkom u 19 i 30 sati i zabavna večer i noć uz dobro poznatu grupu „Narodni dar“ koja dolazi iz ličkog kraja i uz zajedničko gledanje utakmice Hrvatska – Rusija na videozidu i bogatu gastronomsku i ugostiteljsku ponudu.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.