Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Potvrde za sufinanciranje udžbenika

Odličan model sufinanciranja!

Odličan model sufinanciranja!

Roditelji svih kutinskih osnovnoškolaca, koji imaju prebivalište na području Grada Kutine, a pohađaju neku od 5 osnovnih škola na području Grada, od ponedjeljka 2.srpnja do petka 13.srpnja u kutinskom Odjelu za društvene djelatnosti mogu preuzeti potvrdu kojom se ostvaruje pravo na sufinanciranje kupnje udžbenika i školskog pribora.

„Pozitivne reakcije naših građana dokaz su da smo se odlučili za dobar model sufinanciranja, jer će veliki broj roditelja nabaviti udžbenike od prijatelja, rođaka, odnosno već korištene udžbenike, a na ovaj način će si moći osigurati preostali potreban školski pribor poput torbe, mape, radne bilježnice, pribora za tehnički odgoj i slično“, istaknuo je Zlatko Babić, gradonačelnik Grada Kutine.

 

 

Potvrde se mogu preuzeti svakim radnim danom u vremenu od 8 do 14 sati, a u četvrtak 5. i  utorak 10. srpnja do 17 sati,  i to u sobama zgrade gradske uprave broj 13, 14, ili 15, a potvrde mogu preuzeti samo roditelji ili staratelji učenika, uz predočenje osobne iskaznice ili neke druge isprave sa slikom.

Podsjetimo da za učenike od prvog do četvrtog razreda subvencija iznos 450,00 kuna, a za učenike od petog do osmog razreda iznos 750,00 kuna te se može realizirati u jednoj od naših kutinskih knjižara uz predočenje potvrde prethodno preuzete u Gradu Kutina.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.