Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Potpisan ugovor za izvođenje radova na zgradi Poduzetničkog inkubatora Kutina

Razvoj poduzetničko poslovne infrastrukture

Razvoj poduzetničko poslovne infrastrukture

Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić i predstavnici tvrtke HIDROMONT INDUSTRIJSKA MONTAŽA d.o.o. iz Slavonskog broda potpisali su Ugovor o izvođenju radova na obnovi zgrade Poduzetničkog inkubatora u Kutini.

 

P1210133

 

Gradonačelnik je pri samom potpisivanju istaknuo vrijednost projekta,

 

 

 

Babić se osvrnuo i na realizaciju,

 

 

 

Realizacijom projekta obnove zgrade Poduzetničkog inkubatora u Kutini, rekonstruirati će se i opremiti postojeći prostor, te prilagoditi potrebama malih i srednjih poduzetnika s područja Grada Kutine. Osim usluga koje nudi poduzetnički inkubator poput najma različitih poslovnih prostora, najma dvorane za sastanke, najma uredske opreme itd., osigurat će se i prostor za poslovni subjekt koji će nuditi usluge poslovnog akceleratora kao što su poslovno savjetovanje, savjetovanje o izvorima financiranja te istraživanje tržišta.

 

P1210142

P1210143

 

Hrvoje Krmelić, pročelnik UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj iskazao je zadovoljstvo u ime Upravnog odjela potpisivanjem ugovora s odabranim izvođačem radova za izgradnju potporne infrastrukture, te podsjetio da Grad Kutina provodi niz mjera u smislu aktivnosti razvoja gospodarstva na području Grada Kutine.  Krmelić je dodao da vjeruje kako će mladi poduzetnici s područja Kutine prepoznati priliku te se uključiti i iskoristiti sve mogućnosti i povlastice koje Grad nudi kako bi u Poduzetničkom inkubatoru pronašli svoj prostor i pokrenuli svoju vlastitu inicijativu.

 

P1210162

 

Direktor tvrtke HIDROMONT INDUSTRIJSKA MONTAŽA Vjekoslav Galić  izrazio je zadovoljstvo budućom suradnjom s Gradom te poručio da će projekt biti napravljen kvalitetno, na vrijeme i obostrano zadovoljstvo.

 

P1210186

 

Cilj projekta je razvoj i poboljšanje kvalitete poduzetničko poslovne infrastrukture na području Grada Kutine te doprinos realizaciji nacionalnih, regionalnih i lokalnih strateških opredjeljenja u pogledu razvoja malog i srednjeg poduzetništva na financijski održiv način. Predviđen rok završetka radova PUNK-a je u studenom ove godine.

 

P1210135

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.