Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Mobilno reciklažno dvorište

Nova usluga za građane!

Nova usluga za građane!

Grad Kutina i Eko Moslavina d.o.o. počinju vršiti uslugu odvojenog sakupljanja otpada putem mobilnog reciklažnog dvorišta.

 

IMG_8513

Tim povodom, nabavljeno je mobilno reciklažno dvorište koje je gradonačelnik Zlatko Babić terenski obišao sa suradnicima Eduardom Gelešićem pročelnikom UO za komunalni sustav, građenje i zaštitu okoliša, te Adrijanom Cvrtilom direktoricom tvrtke EKO Moslavina d.o.o..
Mobilna reciklažna dvorišta pokretne su jedinice namjenjene za odvojeno prikupljanje i skladištenje manjih količina iskoristivih i drugih vrsta otpada iz kućanstava.
U samom Gradu Kutina mobilno reciklažno dvorište će se nalaziti samo jedan dan u tjednu i to svaki petak, prema rasporedu koji je objavljen i podijeljen korisnicima.
Odlaganje otpada je besplatno, a osoba koja donosi otpad mora pokazati osobnu iskaznicu djelatniku, kako bi upisao podatke o posjedniku otpada.

 

IMG_8473

Gradonačelnik poziva sve sugrađane koji još nisu, da počnu odvajati odnosno reciklirati kako bi poboljšali kvalitetu života i sačuvali ekologiju.

 

IMG_8493_610x407

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.