Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Flyer treći put zaredom na Slavonija festu CMC 200

Slavonija fest CMC 200 održava se već treću godinu zaredom u prekrasnom vjekovnom ambijentu slavonskobrodske Tvrđave, a također treći put na pozornicu će se popeti i zagrebački bend Flyer.

“Prve godine je bio fenomenalan i tada se iznenadiš kako je sve bilo lijepo složeno te je bilo užitak nastupati i družiti se”, rekla je Petra Kožar, pjevačica Flyera.

Nekoliko tisuća ljudi, vrhunski izvođači, obilje pop/rock glazbe, sve to i još više je CMC 200, prvi veliki kontinentalni festival na kojem su rock izvođači dobili svoje mjesto za predstavljanje novih singlova.

“Onaj osjećaj kad dođeš na pozornicu i možeš u potpunosti uživati u tome što izvodiš jer je sve drugo, što nema veze s tobom, na najboljem mogućem nivou, od zvuka do scene, sve svjetski izgleda te je onda puno lakše svoje iskustvo prenijeti na publiku koja je u Slavonskom Brodu također genijalna”, kaže Petra.

Flyer će na CMC 200 izvesti i novi singl “Jednostavnije” za koji je i ovog puta glazbu i tekst radio Mario Kovač, dok je cijeli bend sudjelovao u aranžmanu.

 

 

“Mi se oduvijek na festivalima dobro družimo i oni su nam od početaka najdraži način promocije, ali i upoznavanja novih dobrih ljudi. Iz svega toga može proizaći puno dobrih iskustava i budućih suradnji. U Slavonskom Brodu se stalno nešto događa, prošle godine smo i mi imali jednu akustičnu svirku na promociji albuma ‘3’. Baš je prelijepo tamo”, istaknula je Petra koja je uputila i poseban poziv svima onima koji će doći u Slavonski Brod na Slavonija fest CMC 200.

I ove će godine festival započeti velikim Rock maratonom u petak, 24. kolovoza na kojem su headlineri Kojoti i Divlje jagode. Nastupi izvođača, među kojima je i Flyer, su na glavnoj pozornici u subotu, 25. kolovoza nakon čega će veliki koncert održati Bajaga & Instruktori.

Aktivnosti CMC200 Slavonija Festa pratite na Facebook stranici.


 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.