Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Projekt “PISMO – središte gaming industrije” predstavljen u Bruxellesu

Projekt od velike važnosti za budućnost SMŽ

Projekt od velike važnosti za budućnost SMŽ

U emisiji “Iz srca Europe” predstavljena je inicijativa “Neka zvijezde sjaje”, čija je izložba otvorena u utorak, 19.lipnja,  u prostorima EU parlamenta u Bruxellesu, a njen postav čine uspješni projekti financirani iz EU sredstava.

Gosti u emisiji uz zastupnicu Ivanu Maletić bili  su i predstavnici projekata “OSTEOGROW”, akademik Slobodan Vukičević, “Sisačko-moslavačka županija – središte gaming industrije”, Andreja Šeperac zamjenica direktora SIMORA-e, te “Coworking Zadar”, Josip Milić.

 

35823585_1509475912490643_652043896016076800_n

 

Iz Bruxellesa Andreja Šeperec iz SIMORA-e

 

 

Zašto baš gaming industrija?

 

 

Podsjetimo, „Neka zvijezde sjaje“ zajednička je inicijativa devet zastupnika Europskog parlamenta pokrenuta 30. kolovoza 2017. s ciljem poticanja europskog zajedništva i solidarnosti te promicanja i povećanja vidljivosti kvalitetnih i kreativnih projekata koji su pozitivno utjecali na život građana u državama članicama.

 

10

 

Glavna ideja ove inicijative temelji se na jačanju komunikacije i vidljivosti dobrih i pozitivnih projekata koji se potiču u Europskoj uniji i financiraju iz EU proračuna.

Uz emisiju, prilika za diskutiranje od samim projektima  inicijalnim motivacijama i idejama, rezultatima i značenju za lokalni te europski kontekst, kao i poboljšanju vidljivosti uspješnih projekata financiranih iz EU fondova bila je i u sklopu samog otvorenja izložbe kada su voditeljima projekata dodijeljeni certifikati.

 

6

9

 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.