Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

U Sisku obilježen Međunarodni dan sestrinstva

Stručnim skupom „Medicinske sestre – oslonac djeci i odraslima u zdravlju i bolesti“

Stručnim skupom „Medicinske sestre - oslonac djeci i odraslima u zdravlju i bolesti“

Međunarodni dan sestrinstva obilježen je i u Sisku stručnim skupom „Medicinske sestre – oslonac djeci i odraslima u zdravlju i bolesti“ koji je održan u OB „dr. Ivo Pedišić“.

 

20180511_112617

 

Predsjednica Hrvatske udruge medicinskih sestara – Podružnice Sisak Marina Durbić:

 

 

Podružnica HUMS-a u Sisku djeluje tri godine:

 

 

Danijela Škvorc, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo, glavna sestra sisačke bolnice  Danijela Škvorc čestitala je svim medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima njihov dan i podsjetila kako su zajedno s učenicima SŠ Viktorovac u prijepodnevnim satima mjerili građanima tlak i šećer. Program se, dodaje Škvorc  nastavio stručnim skupom „Medicinske sestre- oslonac djeci i odraslima u zdravlju i bolesti“:

 

 

20180511_113512

 

Ovo je najplemenitije zanimanje, rekao je danas uz čestitke medicinskim sestrama i tehničarima sisačko-moslavački župan Ivo Žinić:

 

 

Zalagat ćemo da se stvore bolji uvjeti za rad i u bolnicama i primarnoj zdravstvenoj zaštiti:

 

 

 

20180511_113204

 

Veliki broj medicinskih sestara i tehničara kojih mi imamo u našoj bolnici oko 400 značajan su dio našeg kolektiva, a upravi je vrlo važno da su te osobe itekako stručne, istaknuo je  ravnatelj OB Sisak dr. Tomislav Dujmenović:

 

 

Na stručnom skupu govorilo se o promicanju zdravlja u školskom okruženju, stavovima roditelja oko cijepljenja djece , sestrama i tehničarima koji su oslonac pacijentima u teškim trenucima, oslonac i u zdravlju i u bolesti.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.