Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Turnir limača sveti Josip Radnik Galdovo

U subotu i nedjelju, 5. i 6. svibnja

U subotu i nedjelju, 5. i 6. svibnja

Športski nogometni klub Frankopan neprekidno djeluje od 1923. godine i kao takav nezaobilazan je dio sportske povijesti grada Siska. Klub izuzetnu važnost pridaje radu s mladima svih dobnih skupina i aktivno sudjeluje u sportskom životu grada.

Već četrnaestu godinu za redom, tradicionalno početkom svibnja, povodom dana galdovačke župe, organiziramo Turnir limača sveti Josip Radnik Galdovo. Turnir je u svojim počecima okupljao limače nogometnih klubova s područja grada Siska i Sisačko moslavačke županije. Svake godine turnir privlači sve veći broj sudionika što iziskuje više napora oko organizacije kao i više materijalnih sredstava.

Ove godine imamo do sada rekordan broj prijavljenih ekipa, njih dvadeset i četiri iz čak sedam hrvatskih županij po čemu Turnir sv. Josipa  Radnika nadilazi interese samog ŠNK Frankopan i lokalne zajednice i postaje važan dio sportske i turističke ponude grada Siska. Svrha ovog turnira nije isključivo sportsko natjecanje, već druženje vršnjaka i sklapanje novih prijateljstava. Pažnjom kojom prilazimo svakoj gostujućoj ekipi  želimo i Sisak predstaviti u puno boljem svijetlu kao grad koji svojim gostoprimstvom mijenja moguće negativne stavove o sebi.

Galdovo tradicionalno 1. svibnja obilježava Dan župe i blagdan svog zaštitnika Sv. Josipa Radnika, a tamošnji nogometni klub Frankopan već 14. godinu za redom tom prigodom, organizira turnir limača.

Turnir limača Sv. Josip Radnik ove će godine održati u subotu, 5. svibnja u subotu i Nedelju, 6. svibnja na stadionu ŠNK Frankopan. Igor Pelc, član Izvršnog odbora kluba ističe kako je turnir ove godine podignut na višu razinu jer je prijavljen rekordan broj ekipa, njih 24 iz 7 hrvatskih županija. Turnir će okupiti preko 400 djece iz raznih dijelova hrvatske.

Pelc dodaje kako turnir iz godine u godinu privlači sve veći broj sudionika, ali i posjetitelja pa već pomalo nadilazi okvire lokalne zajednice i postaje važan dio sportske i turističke ponude grada Siska kao i Sisačko-moslavačke županije. Cilj turnira nije isključivo sportsko natjecanje već i druženje djece i sklapanje novih prijateljstava. „Pažnjom kojom prilazimo svakoj gostujućoj ekipi, želimo i naš Sisak predstaviti kao grad koji svojim gostoprimstvom tako potvrđuje svoj status grada prijatelja djece“, poručuju iz ŠNK Frankopan.

Turnir započinje u subotu 5. svibnja 2018. godine u 9:30 sati odigravanjem utakmica, a svečano otvaranje turnira obaviti će se u 14:00 sati.

Turnir se nastavlja i u nedjelju 6. svibnja 2018. godine od 10:00 sati. Tada nam se sprema pravi mali spektakl, na terenu će ostati samo najbolje momčadi.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

 

Popis ekipa koji sudjeluju na turniru sv. Josipa Radnika

  1. BANOVAC Glina
  2. BSK Budaševo
  3. CIBALIA Vinkovci
  4. CRES Cres
  5. DUGA RESA 1929 Duga Resa
  6. DUGO SELO Dugo Selo
  7. FRANKOPAN Rokovci-Andrijaševci
  8. FRANKOPAN Sisak
  9. KNŠ HYPO-LIMAČ Osijek
  10. LIBERTAS Novska
  11. METALAC Sisak
  12. MLADOST Petrinja
  13. MLADOST Repušnica
  14. MOSLAVAC Popovača
  15. MOSLAVINA Kutina
  16. NO LIMIT Virovitica
  17. SLAVONAC Lipovljani
  18. SEGESTA 1 Sisak
  19. SEGESTA 2 Sisak
  20. SESVETE Sesvete
  21. SOKOL Velika Ludina
  22. TOPUSKO Topusko
  23. VELIKA GORICA 1 Velika Gorica
  24. VELIKA GORICA 2 Velika Gorica

 

RASPORED

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.