Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Smotra vatrogasnih vozila na Gradskom trgu u Kutini

Gradonačelnik Babić uz čestitku istaknuo i plemenitost vatrogasaca

Gradonačelnik Babić uz čestitku istaknuo i plemenitost vatrogasaca

Povodom sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca i Međunarodnog dana vatrogasaca, Vatrogasna zajednica Grada Kutine održala je svečanu smotru vatrogasaca, vatrogasnih vozila i zaštitne opreme.

 

FB_IMG_1525468436660

 

Svečanosti su nazočili gradonačelnik Zlatko Babić, zamjenica gradonačelnika Sonja Repić, predsjednik Gradskog vijeća Davor Kljakić te pročelnici Hrvoje Krmelić i Ivan Crnac.

Uz postrojavanje vatrogasaca te smotru vozila i opreme, održana je i primopredaja dvaju novih vozila čije je ključeve DVD-u Međurić i DVD-u Zbjegovača predao gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić koji se uz prigodnu čestitku svim vatrogascima, obratio pozdravnim govorom ističući važnost njihovog uistinu plemenitog i nadasve humanog rada, ali i zahvalnost na zaštiti i osloncu koju nesebično pružaju svojim sugrađanima.

 

FB_IMG_1525468368993

 

Na smotri su prikazana 32 vozila, a ista su predstavljena na kutinskom trgu gdje su ih sugrađani mogli razgledati, dok su mališani, koji od najranije dobi prepoznaju herojstvo vatrogasaca, imali priliku sjesti u kamion te uz izuzetnu pažnju i strpljenje vatrogasaca pobliže upoznati rad svojih junaka.

 

3

 

Postrojavanjem svih prisutnih vatrogasaca na čelu s predsjednikom VZ Slavkom Špičakom i zapovjednikom VP Marijom Paluhom te predstavnika Grada Kutine na čelu s gradonačelnikom Zlatkom Babićem, ostvarena je i milenijska fotografija kojom će se dugo pamtiti lijepo i sunčano kutinsko popodne ogrijano suncem i ljubavlju koju nam, kroz svoju hrabrost, zaštitu i nadasve plemeniti rad nesebično daruju vatrogasci.

 

FB_IMG_1525468358128

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.