Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Održan 9. miting “Sv. Kvirin”

Odlični rezultati domaćina!

Odlični rezultati domaćina!

Plivački klub Sisak Janaf bio je domaćin 9.  mitinga “Sv. Kvirin”. Sisak je ugostio 322 plivačice i plivača iz 16 hrvatskih i jednoga slovenskog kluba. Plivalo se u dva dijela, od kojih je u svakom bilo po 11 disciplina.

 

4

 

Plivače je pozdravio i zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak, koji je tom prilikom naglasio važnost ovog natjecanja u sportskom, društvenom i odgojnom smislu, te zahvalio svim sudionicima na dolasku, a Klubu na uzornoj organizaciji i uzornom predstavljanju lokalne sportske i društvene zajednice. Natjecanje je otvorio predsjednik Plivačkog kluba Sisak Janaf, Igor Stojanović.

 

3

 

Naposljetku, pehar organizatora natjecanja, za najbolju plivačicu u zbroju dvaju najboljih rezultata odnijela je plivačica Jadrana iz Splita, Marieta Košta, a pehar za najboljeg plivača, predstavnik plivačkog kluba Kantrida iz Rijeke, Tin Mijatov.

 

2

 

Sisak Janaf predstavljali su 34 plivačice i plivača, 17 kadeta i 17 mlađih kadeta. Najzapaženiji rezultat ostvarila je Dora Mihaljević, osvojivši  zlatne medalje  u disciplinama 100 i 200 metara leptir, te brončanu na 200 metra mješovito što joj je donijelo plasman na osmo mjesto u ukupnom poretku za Grand prix. Uz nju, medalje su osvajale još Lorena Bilušić, koja je bila srebrna na 200 metara leptir i brončana na 400 mješovito, te Ema Viljevac, brončana na 100 metara leđno.

Kod dječaka, Roko Senčar bio je zlatni u disciplini 200 m leptir, srebrni na dvostruko kraćoj dionici, i brončani na 200 metara leđno. Mislav Kivač Podnar bio je brončani na 800 metara slobodno.

 

1

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.