Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Pripreme za projekt poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture

Investicija vrijedna 330 milijuna kuna!

Investicija vrijedna 330 milijuna kuna!

Gradonačelnik Zlatko Babić sa svojim je suradnicima održao terenski obilazak vezan za projekt poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina koji se priprema za sufinanciranje iz EU fondova.

 

3

 

Posjećena je lokacija sadašnjeg i budućeg Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda grada Kutine te je održana prezentacija projekta od strane projektnog tima sastavljenog od predstavnika Moslavine d.o.o., Grada Kutine na čelu s gradonačelnikom Zlatkom Babićem, Hrvatskih voda te izrađivača studije izvodljivosti pred predstavnicima Hrvatskih voda te predstavnicima Ministarstva zaštite okoliša i energetike.

 

5

 

Riječ je o projektu kojim će se izgraditi novi uređaj za pročišćavanje, zamjeniti dotrajali kanalizacijski sustav, izgraditi nova mreža vodovoda i kanalizacije u našim prigradskim naseljima.

Investicija je vrijedna 330 milijuna kuna, a financirana je EU sredstvima uz učešće Hrvatskih voda i Grada Kutine.

Predstavnica Ministarstva zaštite okoliša i energetike Karmen Cerar te predstavnica Hrvatskih voda Jelena Ambrenac izrazile su visoko zadovoljstvo razinom pripremljenosti i spremnosti projekta u vidu finalizacije prijave projekta za sufinanciranje sredstvima Europske unije.

 

4

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.