Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Održana Skupština LAG-a “Moslavina”

Usvojena izvješća, utvrđeni planovi!

Usvojena izvješća, utvrđeni planovi!

Održana je redovna izvještajna Skupština LAG-a „Moslavina“, a domaćin događanja bio je Grad Popovača koji je za potrebu istog ustupio na korištenje reprezentativan prostor novouređenog Vinskog podruma. Prostor se nalazi u sklopu buduće popovačke Tržnice u gotovo samom središtu Grada. Ideja o uređenju Vinskog podruma došla je od vinara Udruge „Škrlet“ dok je u procesu uređenja naveliko pomogao i Grad Popovača.

 

3

 

Na Skupštini LAG-a „Moslavina“ bio je prisutan 51 predstavnik članova LAG-a od ukupno 75 redovna člana LAG-a, sa podjednakom zastupljenosti sve tri interesne skupine: javna, civilna i gospodarska.

Prema Dnevnom redu Skupštine članovima je predstavljeno, a potom je jednoglasno prihvaćeno Izvješće o radu i Financijsko izvješće LAG-a za 2017. godinu.

Nakon usvajanja izvješća, članovi LAG-a donijeli su odluku o novoj Strategiji, a o čemu je riječ pojašnjava voditeljica Anica Lenart,

 

 

LAG Moslavina priprema i nove projekte u suradnji, o kojima više govori voditeljica Lenart,

 

 

Na samom kraju službenog dijela predstavljen je plan za studijsko putovanje članova LAG-a „Moslavina“ u LAG „Vinodol“ radi razmjene iskustva u provedbi Strategije i raspisa LAG natječaja.

 

1

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.