Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Grad Kutina potpisao ugovore s udrugama s područja grada

Grad osigurao 500.000 kuna za projekte 32 udruge

Grad osigurao 500.000 kuna za projekte 32 udruge

U Gradu Kutini potpisani su Ugovori s udrugama koje djeluju na području Kutine, o dodjeli financijskih sredstava za 2018. godinu.

 

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić zahvalio je Udrugama na njihovom radu s mladima kojim ih uključuju u kulturni i društveni život grada, a poseban naglasak stavio je na uključivanje mladih u volonterski rad za koji je izrazio nadanje da će biti prepoznat i da će mladima pomoći pri zapošljavanju.

 

 

Grad Kutina bi izdvajao više sredstava za rad Udruga no moram naglasiti da je važna ravnoteža prihoda i rashoda u proračunu Grada što se na kraju odražava i na financiranje vaših Udruga. –  kazao je Babić naglasivši kako je ove godine značajno veći broj prijava na natječaj.

 

 

Nekim udrugama odobrena su sredstva manja od očekivanih, a nekim udrugama s osnova ovog natječaja sredstva nisu ni odobrena, pojašnjava pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i civilno društvo Željko Tomičić:

 

 

P1190035

 

Damir Pučak, predstavnik Udruge Topot koja je sredstva dobila za 2 projekta: terapijsko jahanje kojim se bave već sedam godina i desetu po redu manifestaciju „Konjaničko hodočašće u Mariju Bistricu“:

 

 

P1190033

 

Na dodijeljenim sredstvima zahvalila je i predstavnica Udruge kulturni centar mladih Kutina, Maja Mašala koja će, kako je kazala, pametno utrošiti na širenje kulturne ponude grada i dodavanju novog sadržaja za mlade u Kutini.

 

P1190018 P1190046 P1190047

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.