Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Uspostavljena policijska kapelanija sv. Kvirina

Prijem u Biskupijskom ordinarijatu

Prijem u Biskupijskom ordinarijatu

Sisački biskup Vlado Košić primio je, u četvrtak 22. ožujka u Biskupijskom ordinarijatu u Sisku, policijskog kapelana vlč. Ivu Borića te načelnika Policijske uprave sisačko-moslavačke Luku Pešuta sa suradnicima i načelnicima policijskih postaja. Susretu su nazočili i generalni vikar biskupije mons. Marko Cvitkušić, te upravitelj Zatvora u Sisku Ivan Gusić.

_MG_7427

Na početku u ime svih nazočnih biskupa je pozdravio vlč. Borić upoznavši ga s radom novouspostavljene policijske kapelanije Sv. Kvirina, a nakon čega je svoju zahvalnost za ovaj susret uputio načelnik Pešut čestitavši biskupu, ali i svim djelatnicima, predstojeći blagdan Uskrsa.

 

_MG_7421

Tom prigodom biskup Košić je zahvalio načelniku Pešutu na dosadašnjoj dobroj suradnji prisjetivši se trenutaka poput proslave ponovne uspostave Biskupije 2010. godine i SHKM 2012. godine, ali i suradnje u trenucima ugroze poput nedavnih poplava. Na kraju biskup je izrazio radost zbog daljnje suradnje pozvavši pripadnike PU sisačko-moslavačke na sudjelovanje u proslavi zaštitnika biskupije sv. Kvirina.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.