Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Sisačka Segesta organizirala radionicu i predavanje

“Kako se prijaviti na natječaj za povlačenje bespovratnih sredstava iz Europske unije?”

"Kako se prijaviti na natječaj za povlačenje bespovratnih sredstava iz Europske unije?"

“U sklopu Segestine inicijative unaprjeđivanja sportske infrastrukture u manjim sredinama u Sisačko-moslavačkoj županiji u ponedjeljak je na Gradskom stadionu u salonu HNK Segeste održano inicijalno predavanje za sve zainteresirane predstavnike klubova i lokalne samouprave.

Potencijalni korisnici saznali su koje su mogućnosti te kako se prijaviti na natječaj za povlačenje bespovratnih sredstava iz Europske unije kroz Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020., a koji na raspolaganju godišnje ima 330 milijuna eura. Svi sudionici su aktivno sudjelovali u raspravi, a svojim su konkretnim pitanjima i primjerima jasno dali do znanja da interes i ideje itekako postoje.

Svi zaintetesirani došli su unatoč lošim vremenskim prilikama i pokazali kako im je stalo da u svojim sredinama naprave pomak u smjeru razvoja nogometne infrastrukture. Bilo je i onih koji se nisu odazvali pozivu te se  nadamo da će i oni shvatiti svoju odgovornost upravljanja klubovima i da će se priključiti i pokušati ostvariti pomake u svojim sredinama što im je svakako i dužnost. HNK Segesta im i dalje stoji na raspolaganju i koordinaciji u tom smislu.

Sve prisutne uvodnim govorom pozdravio je predsjednik HNK Segesta Sisak Marko Medarić te je istaknuo kako se Segesta kao nositelj kvalitete nogometa u županiji stavila na raspolaganje svim klubovima s ciljem unaprjeđenja infrastrukture i svojim primjerom pokazala kako se, kada postoji dobra volja i znanje, stvari mogu pozitivno pokrenuti.

Tvrtka Uljanik i direktor Vedran Banaj  prezentirali su sve mogućnosti koje projekat obuhvaća te su upoznali sve prisutne sa zahtjevima i potrebama  kako bi se jedan takav projekt realizirao. Odgovoreno je na niz pitanja te su dane i sugestije za daljnje korake.

HNK Segesta Sisak će i dalje nastaviti sa aktivnostima vezanima za napredak i promociju nogometa u Sisačko-moslavačkoj županiji,  a sve u smjeru popularizacije i podizanja kvalitete sporta uopće.

 

HNK Segesta Sisak

Marko Medarić, predsjednik kluba”


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.