Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Otvorene prijave za ovogodišnji Star Film Fest

Prijave otvorene od 5. ožujka do 10. lipnja 2018. godine

Prijave otvorene od 5. ožujka do 10. lipnja 2018. godine

Međunarodni filmski festival Star Film Fest, čije će se peto izdanje održati od 30. kolovoza do 1. rujna 2018. godine u Sisku, otvara prijave za filmove za natjecateljski dio programa.

Prijaviti se mogu filmovi u kategorijama dokumentarnog, igranog, eksperimentalnog, animiranog ili industrijskog, pri čemu je važno da nisu nastali prije 2016. godine te da ne traju duže od 25 minuta.

Prijave su otvorene od 5. ožujka do 10. lipnja 2018. godine, a film mogu prijaviti redatelji, producenti i nacionalna filmska tijela s pravima za zastupanje filmova.

Prijaviti se možete online na službenim stranicama Star Film Festa ili putem pošte s ispunjenom prijavnicom koju možete također pronaći na linku: https://www.sfilmfest.com/prijava/

“Do sada je na našem platnu prikazano stotine filmova, a svaki od njih te naravno i oni najbolji ojačali su sjaj sisačkog zvjezdanog neba. Stoga vas pozivamo da prijavite svoje filmove i uživate zajedno s nama u obogaćivanju kulturnog života i razvoju mladih” – pozivaju organizatori Star Film Fest-a.


 

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.