Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Blagoslovljen Uskrs svima

Čestitka gradonačelnika Kutine

Čestitka gradonačelnika Kutine

Drage sugrađanke i sugrađani,

U ovo vrijeme obilježavanja najvećeg kršćanskog blagdana, Uskrsa, želim svakom ponaosob sreću, zdravlje i mir, te Vas pozivam na međusobnu solidarnost i strpljenje da ostvarimo ambiciozne ciljeve koje smo postavili na zajedničko dobro nas i naše djece.

Ulažući u budućnost, obnavljajući vrtić i škole, te osiguravajući besplatne udžbenike, gradimo temelj za nove naraštaje hrabro se hvatajući u koštac s najvećom boljkom sadašnjosti, odlaskom mladih kao najvećeg bogatstva i potencijala ovoga Grada.

Infrastruktura kao temelj razvitka također je ono na čemu sistematično i predano radimo.

No bez obzira na humane i sve ljudske aspekte, naš fokus ostaje gospodarstvo kao grana kojoj smo najposvećeniji, jer razvojem gospodarstva i dovođenjem investitora, otvarat će se nova radna mjesta, a ta činjenica jest i bit će baza kako kulturnog tako i socijalnog prosperiteta.

Blagoslovljen Uskrs svima uz želje da ga provedete sa svojim obiteljima i prijateljima u veselom blagdanskom raspoloženju.

Neka nam svijetlo Uskrsa kao simbol nadilaženja tegobe podari nade i vjere kako zajednički i u dobrom duhu možemo ostvariti sve.

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.