Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Vedrana Šunjić predsjednica mladih HNS-a Siska

“Odlučno za bolju budućnost Siska”

"Odlučno za bolju budućnost Siska"

Na osnovi Statuta Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati i Pravilnika o ustroju i radu Interesnog odbora mladih HNS-a na Izbornoj sjednici Skupštine Mladih HNS-a Podružnice Sisak održanoj u četvrtak, 15. veljače za predsjednicu je izabrana Vedrana Šunjić, a za potpredsjednike Vedran Perković i Hrvoje Pisarić.

„Danas, poznata poslovica „Na mladima svijet ostaje“, aktualnija je no ikad. Mi smo ti koji moraju mijenjati ustaljene, loše političke prakse i iznjedriti društvene i gospodarske promjene. Vodeći se tom mišlju Mladi HNS-a Podružnice Sisak su i do sada upozoravali na probleme mladih u našem gradu i nudili konkretna rješenja. Istim putem ćemo nastaviti i u budućnosti. Inzistirat ćemo na uređenju poslovnih zona koje su ključne za dolazak investitora kao i na realizaciji projekta Nove luke Sisak kao glavnih katalizatora gospodarskog oporavka i zapošljavanja mladih u našem Sisku” naglasila je Vedrana Šunjić.

”Mlade HNS-a u našem gradu čine stručne i sposobne mlade Siščanke i Siščani, osobe koje upravo svojim idejama i radom doprinose boljitku cjelokupnog našeg društva i na taj način pokazuju ljubav prema svojem gradu i domovini. Upravo zbog toga pozivam sve naše mlade Siščanke i Siščane koji žele raditi u timu lišenom demagogije da nam se pridruže i budu promjena koju žele vidjeti u  našem gradu.” poručila je novoizabrana predsjednica.

Izbornoj Skupštini prisustvovali su predsjednik Mladih HNS-a RH Ivan Bednjanić Bunić, potpredsjednik Mladih HNS-a RH Alen Grabar te predsjednik podružnice HNS-a Novska Elvis Kalcina.


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.