Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

SMŽ: Prijem za polaznike Ratne škole “Ban Josip Jelačić”

17 polaznika škole na studijskom putovanju središnjom Hrvatskom

17 polaznika škole na studijskom putovanju središnjom Hrvatskom

U sjedištu Sisačko-moslavačke županije priređen je prijem za polaznike 20. naraštaja Ratne škole „Ban Josip Jelačić“ koji su na studijskom putovanju središnjom Hrvatskom.

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić izrazio je zadovoljstvo četvrtim susretom s polaznicima Ratne škole:

 

 

Polaznici su imali i neka pitanja vezana uz strateški značaj luke Sisak, plovnosti rijeka Save i Kupe, zanimalo ih je i kakva je naša spremnost u slučaju migrantske krize. – kazao je župan istaknuvši kako ih je upoznao i s znajačnijim projektima županije.

 

 

20180220_100929

 

Brigadir Krešimir Trstenjak, načelnik Ratne škole podsjetio je kako je škola ustrojena prije 20 godina odlukom tadašnjeg predsjednika te zahvalio županu na gostoprimstvu i mogućnosti da se jubilarni naraštaj škole, u kojem je do sada najveći broj polaznika,  upozna sa Sisačko-moslavačkom županijom:

 

       

 Trstenjak je objasnio kako se može postati polaznikom Ratne škole:

 

 

Ratna škola „Ban Josip Jelačić“ ima ukupno 17 polaznika, od tog broja 8 je polaznika Oružanih snaga Republike Hrvatske te po jedan predstavnik Ministarstva unutarnjih poslova i Državne uprave za zaštitu i spašavanje, dok je ostalih 7 polaznika iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Njemačke i Srbije.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.