Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

“I mi volimo Sisak”

Druženje sisačkog HNS-a s građanima Siska

Druženje sisačkog HNS-a s građanima Siska

U subotu, 17. veljače na Gradskoj tržnici Kontroba, Mladi HNS-a Sisak, članice, članovi HNS-a Sisak i simpatizeri prigodno su podijelili maćuhice povodom obilježavanja dana sv. Valentina s naglaskom na svoje političke i stručne vizije Siska.

Predsjednica HNS-a Sisak Adelina Ivković  istaknula je važnost uključivanja mladih, obrazovanih ljudi u politički rad.

„Zalagat ćemo se za nove politike suradnje i tolerancije, bez vrijeđanja i svađa. Zalagat ćemo se za rezultat kao krajnji cilj. Dokazali smo da znamo i želimo svojim znanjem i iskustvom, mladima kao garancijom za budućnost učiniti Sisak boljim i ljepšim mjestom za život“, istaknula je Adelina Ivković.

Bila je ovo prilika da se našim sugrađankama i sugrađanima predstavi i novoizabrana predsjednica Mladih HNS-a Sisak Vedrana Šunjić koja je u razgovoru istaknula:

„Mlade HNS-a u našem gradu čine stručne i sposobne mlade Siščanke i Siščani, osobe koje upravo svojim idejama i radom doprinose boljitku cjelokupnog našeg društva i na taj način pokazuju ljubav prema svojem gradu i domovini. Upravo zbog toga pozivam sve naše mlade Siščanke i Siščane koji žele raditi u timu lišenom demagogije da nam se pridruže i budu promjena koju žele vidjeti u našem gradu.”

 

28056011_1681516278570171_1306684497447706470_n


 

 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.