Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Žanamari poručuje: Život je lijep!

“Ova pjesma nastala je prije par godina, ali je čekala pravi trenutak”

“Ova pjesma nastala je prije par godina, ali je čekala pravi trenutak"

Iz radionice V.R.H. Productions, stiže nam nova feelgood pjesma od Žanamari. Glazba za pjesmu “Život je lijep” nastala je u suradnji s Igorom Ivanovićem, za tekst je odgovorna Žanamari, a Mario Perčić napravio je aranžman.

“Ova pjesma nastala je prije par godina, ali je čekala pravi trenutak. Prva verzija nastala je još u eri “Crnog leptira” i oduvijek mi je bila posebna. Sada je idealan trenutak za nju pa smo napravili potpuno novu verziju i aranžman. I u ovoj verziji osjeća se glazbeni pečat Igora Ivanovića i mog tadašnjeg mainstream pop rock zvuka” – rekla je Žanamari.

 

 

“I samu sam sebe iznenadila ovim tekstom koji je toliko optimističan, romantičan i naivan. Zapravo nisam bila svjesna da u sebi imam snage izvući takvu čistu pozitivu. Očito imam jer i sama vjerujem u ljubav, a i privatno sam zaista našla svog princa na bijelom konju i stvorila obitelj. Od toga nema ništa vrijednije i samo ta činjenica je dovoljna da ti život bude lijep. Naravno, postoje i manje lijepi trenuci, ali u takvima se samo treba osvrnuti na ono bitno, ono što imaš i za što živiš da ti pomogne lakše prebroditi bilo kakav težak trenutak” – kaže Žanamari o novoj pjesmi za koju je spot režirao njezin muž Mario Perčić, poznat i kao Joshua Macks.

“Dočarati koliko život može biti lijep i snimati topao sunčani spot u prosincu nije najlakša stvar na svijetu. Danima smo odgađali snimanje i na kraju ulovili svega nekoliko sati sunca. Ali upravo to je ono što život čini zanimljivim, jer oko dobrih stvari se vrijedi pomučiti. Sama lokacija, gornji Tučepi i rustikalna vila “Stina”, dale su dodatnu toplinu ovoj priči, a našli smo i idealnog “dečka” za Žanu. Marko je odlično odradio svoju ulogu” – za kraj je rekao Mario Perčić.


 

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.