Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Stand-up komedija i ludi tulum pod maskama u Lisinskom

U subotu, 3. veljače 2018. od 19:30 sati

U subotu, 3. veljače 2018. od 19:30 sati

Lisinski već dugi niz godina pleše pod maskama – tradicija se nastavlja uz obilje smijeha, veselja i dobrog glazbeno-scenskog programa u subotu, 3. veljače 2018. od 19:30 sati.

Ove godine će smijeha biti još više jer na pozornicu Velike dvorane dolazi Ivan Šarić! Nakon dva nedavno održana nastupa u Lisinskom, mi želimo još. Nismo jedini, za njegov se nastup uvijek traži karta više, a velika doza dobrog humora redovito nadmaši sva očekivanja zainteresiranih posjetitelja. S obzirom na prigodu, sigurni smo da Ivan te večeri neće ostati „svoj“. Nestrpljivo očekujemo vidjeti pod kakvu će se masku on „sakriti”.

 

Lisinski pleše pod maskama 2

 

Prošećite i do predvorja gdje vas očekuje zanimljiv program. Tamo će vas zabaviti DJ Marek, Mak teatar (prvi iluzionistički teatar Hrvatske) i Zagiland dok će atmosferu dodatno zagrijati Plesna skupina Back to Swing i atraktivne Brazilske plesačice.  Posjetitelji će također moći uživati u oslikavanju lica i tijela nadarene družine iz Cirkorame te nastupu tamburaškog sastava uz večeru bogatu karnevalskim delicijama.

Dobrodošlicu na samom ulazu poželit će vam Zagrebačke mažoretkinje i Greenhouse Blues Band. Pripremite se na dobru zabavu i mnoštvo zanimljivih likova koji će te večeri lutati Lisinskim.

 

Lisinski pleše pod maskama 1

 

O najboljoj maski na najvećem i najzabavnijem ovogodišnjem maskenbalu u Zagrebu odlučivat će odabrani žiri, a nagrade će biti dodijeljene u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu, dječju te plesni par.

Ulaznice po cijeni od 120 kn uključuju ulaz na sve programe u Dvorani, dok će ulaznice od samo 50 kuna omogućiti pristup atraktivnom programu u predvorju Dvorane.  Ulaznice po cijeni od 150 kn uključuju uživanje uz glazbu tamburaškog sastava na bogatoj karnevalskoj večeri.

Više informacija potražite na lisinski.hr


 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.