Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Predstavljen video spot za novu pjesmu Davida Temelkova “Ljubavi”

“Ovako lijepa pjesma zaslužuje odličan video snimljen u predivnom gradu”

"Ovako lijepa pjesma zaslužuje odličan video snimljen u predivnom gradu"

Tiha patnja brojnih djevojaka, David Temelkov, posljednjih je dana zatečen u vrućim zagrljajima nepoznate brinete. Kako doznajemo, posjetitelji Venecije, nisu mogli ne zamijetiti, kako spomenuti par na ulicama grada ljubavi, izmjenjuje nježnosti.

Šetajući poznatim Trgom svetog Marka ili ploveći gondolama poznatim venecijskim kanalima, novom paru nisu smetali ni pogledi brojnih turista i stanovnika. Kako otkrivamo, strasti između Davida i Sare Spinčić, planule su na snimanju video spota za njegovu novu pjesmu ‘Ljubavi’.

Sve navedeno dio je glazbene priče osmišljene za spomenutu skladbu, koja dolazi iz ‘radionice’ višestruko nagrađivanog autora, Miroslava Rusa, koji ovim projektom stavlja svoj prepoznatljivi rukopis i pečat na cjelokupnu regionalnu glazbenu scenu.





 

‘Zadovoljstvo mi je predstaviti svoj novi projekt pod nazivom David Temelkov. Radi se o mladom dečku, koji je došao iz Makedonije i postao naš sugrađanin u Zagrebu, što mi je jako drago, jer riječ je o izuzetnom talentu koji me na neki način vratio u kompozitorske vode. Pjesma najavljuje, mogu skromno reći, jedan pravi album koji smo spremili. David je izuzetno talentiran, glazbeno obrazovan, koji nosi temperament i način pjevanja, koji njeguju pjevači s tog područja, a koji po mnogo čemu nadilaze, te neke okvire u koje smo jako često zatvoreni, možda malo i previše.’

‘Očekujem da će on vrlo brzo privući pažnju, i da će tim svojim talentom i sa ovim s čime smo se mi trudili, naša mala ekipa, među kojima bi istaknuo Mihaela Bluma izuzetnog, novog mladog producenta, novu snagu naše kuće, i naš jedan standard, evergreen, Zvonimira Domazeta. S takvom ekipom bio mi je gušt raditi i mislim da smo postigli zanimljiv rezultat s kojim sam jako zadovoljan, a plod toga je i moja trenutačna suradnja, i sa Zdravkom Čolićem i Crvenom jabukom, i vjerovatno najvećim iznenađenjem , jer radi se o nečemu što nitko nije očekivao, a to je moj prvi bend, ITD bend, za koji završavam cijeli album. Ovi mladi dečki, David i Mihael, su me na neki način, rekao bih reanimirali, tako da postajem ponovno autorski prisutan. Očekujem puno, mislim kako je najbolje da sami poslušate pjesmu, koju smo naslovili s ‘Ljubavi’.’, zaključio je Rus.


david_temelkov_-_foto_by_hit_produkcija


Ovom pjesmom nastavljena je uspješna suradnja koja je započela posljednjim Davidovim singlom Ljubav na daljinu.

‘Pjesma ‘Ljubavi’ nastala je od strane velikog autora Miroslava Rusa, u izdanju Hit Recordsa. Velika čast i zadovoljstvo je raditi sa čovjekom poput njega. Sama skladba, bilo je jedno neočekivano iznenađenje, koje je Rus podijelio sa mnom, preko telefona, za vrijeme mog boravka u Makedoniji.

U cijelu priču, kao i u samu pjesmu, zaljubio sam se iz prve, a tekst sam zapamtio kroz jedno slušanje. Stvarajući istu, puno smo razmišljali, kako bi to sve na kraju trebalo zvučati. Sam prijedlog za snimanje spota u Veneciji, dao je Rus, a ovako lijepa pjesma zaslužuje odličan video snimljen u predivnom gradu. Potrudili smo se dati vam najbolje od sebe, a na vama je da prosudite jesmo li uspjeli u tome. Uživajte!’, rekao je ovom prilikom David.


david_temelkov_i_sara_spincic_-_foto_by_hit_produkcija


Iza video spota koji osvaja očaravajućim kadrovima grada sa 350 mostova i 170 kanala, stoji mlada i kreativna ekipa Hit Produkcije, predvođena redateljem Josipom Šukerom.

Cijela ekipa imala je pirigodu doživjeti Veneciju prekrivenu maglom, što je rijetka pojava, a što su uspjeli prenijeti i na sam video spot.


Foto: Hit Produkcija


Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.