Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Objavljen album nezaboravnih dueta Olivera Dragojevića!

Uključuje veliki hit 2017. godine sa Željkom Bebekom “Ako voliš ovu ženu”

Uključuje veliki hit 2017. godine sa Željkom Bebekom "Ako voliš ovu ženu"

Legenda hrvatske glazbe, Oliver Dragojević, u veličanstvenoj karijeri dugoj više od 50 godina svojim glasom i interpretacijom oduševljava brojnu publiku i obožavatelje. Njegov je specifični vokal osvojio i svijet, a većina pjesama nalazi se na raznim top listama najvećih hitova u povijesti hrvatske glazbe. Upravo zbog toga Oliver se smatra jednim od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u povijesti!

Iako je dugi niz godina Oliver istinska glazbena zvijezda, rado je prihvaćao suradnje s afirmiranim ali i mladim, manje poznatim izvođačima. Veliki broj suradnji i fantastičnih pjesama, baš kao i Oliverov 70. rođendan, bili su povod za objavu ove kompilacije. Gibonni, Kemal Monteno, Zorica Kondža, Vladimir Kočiš Zec, Tony Cetinski, Vanna, Elvis Stanić i Jasna Zlokić samo su neki od brojnih glazbenika s kojima je Oliver surađivao.

A neki od najboljih dueta upravo su objavljeni na novoj kompilaciji Croatia Recordsa, “Dueti”, koja sadrži 17 odličnih suradnji koje ćemo zauvijek pamtiti! “Nije htjela” s Kemalom Montenom, “U ljubav vjere nemam” s Gibonnijem, “Kad mi dođeš ti” s Jasnom Zlokić, “Moj lipi anđele” s Harijem Rončevićem, “More” sa Slobodanom M. Kovačevićem, Meri, Doris i Tedijem, nezaboravni “Morski vuk” s Tonyjem Cetinskim, “Tu non llores mi querida” s Goranom Karanom te aktualni, veliki hit sa Željkom Bebekom “Ako voliš ovu ženu” nalaze se na ovom albumu.

 

 

Oliverovo ime uvijek će biti urezano zlatnim slovima u hrvatskoj glazbenoj povijesti, baš kao što je istaknuto na sjajnom dizajnu albuma “Dueti” iza kojeg stoji Ivo T. Montina. Urednik izdanja je Željko Mesar.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.