Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Laudato TV band, Rafo i Ante Cash snimili novu himnu kauboja!

Navijačka himna “Naprijed kauboji”

Navijačka himna "Naprijed kauboji"

Rukometna groznica trese Hrvatsku i navijače naših Kauboja. Uoči Europskog prvenstva koje se održava od 12. do 28. siječnja, upravo u Hrvatskoj, Ante Cash, Rafael Dropulić Rafo i Laudato TV band snimili su novu navijačku himnu. Pjesma se zove “Naprijed Kauboji” i savršeno će odgovarati za nabrijavanje pred utakmice hrvatske repke koje svi željno iščekujemo.

Pjesma je objavljena u nakladi Croatia Recordsa i Laudato TV-a, tekst je napisao Marin Periš, dok su glazbu s njim skladali Petar Horvat i Saša Maček, dvojac koji je bio zadužen i za aranžman. Mix i master radio je Petar Horvat, dok je zajedno s Rubenom Horvatom pjesmu i producirao. U Laudato TV bandu su se okupili Kaleb Smrtić (bas), David Mesarić (gitara), Saša Maček (bubnjevi), Joshua Kovačević (sax) i Ruben Horvat (trombon) dok su se za mikrofonom pridružili Ante Cash i pobjednik glazbenog reality showa Story Supernova Music Talents, Rafael Dropulić Rafo.

Za pjesmu je snimljen i videospot u produkciji Laudato TV-a kojeg je snimao i montirao Filip Horvat. “Naoružani” navijačnim obilježjima sudionici spota su dali veliku podršku našim Kaubojima u borbi za najsjajniju medalju na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Videospot je službeno predstavljen na Facebook stranici Laudato TV-a.

 


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.