Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Vikend u Kazalištu 21 u Sisku

“Olga i Lina” i “Dnevnik malog Perice”

"Olga i Lina" i "Dnevnik malog Perice"

Provedite vikend u Kazalištu 21. U subotu, 16. prosinca 2017.g predstava ˝Olga i Lina˝, a dan kasnije, 17. prosinca, komedija ˝Dnevnik malog Perice˝. Svoje mjesto možete rezervirati na brojeve telefona 044/527-479 ili 044/527-478.

KAZALIŠTE 21 / 16.12.2017., 19.30 h / OLGA I LINA

Nakon premijerne izvedbe u studenom ove godine, novu predstavu Gradskog kazališta Sisak „Olga i Lina“ u režiji Silvija Vadle, koja već bilježi odlične kritike, možete pogledati u subotu, 16. prosinca u Kazalištu 21 s početkom u 19,30 sati.

Predstava je nastala prema tekstu Pavla Pavličića, a u režiji Silvija Vadle. Riječ je o obiteljskoj drami u kojoj su dvije sestre, protagonistice ove priče, rastrgane svim onim što ih čini sličnima, a opet različitima. Rastrgane su obiteljskim naslijeđem, odnosima i žaljenjem za proteklim vremenom, za roditeljima, propuštenim, ali i ostvarenim prilikama. Igraju: Antonia Šašo i Paola Slavica

 

mali

 

KAZALIŠTE 21 / 17.12.2017., 19.30 h / DNEVNIK MALOG PERICE  

Predstava „Dnevnik malog Perice“ govori o odnosima velikih emocija – ljubavi i mržnje, priču o galerijama svakodnevnih ljudi s kojima i među kojima živimo, pjevamo, radujemo se i tugujemo.

U predstavi glume: Marijana Barišić, Željka Marelj, Marko Nedug, Silvije Vadla, Maks Hajneman, Nina Prangovski, Blaženka Vrbanac, Anita Čalić, Zoran Osmanlić, Bojan Dunaj, Dejan Devetak, Mladen Knežević, Branko Kužnar, Darko Priljević i Stjepan Milatović.


 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.