Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Umirovljenici SMŽ proslavili svoj dan

Šestu godinu zaredom

Šestu godinu zaredom

U Top Termama Topusko obilježen je Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije. Ova obilježba, koja je okupila više od 300 umirovljenika iz cijele županije, odvija se pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije, a u organizaciji županijske Matice umirovljenika.


P1140796

 

Predsjednik Matice umirovljenika Sisačko-moslavačke županije Josip Vrbanac zahvalio se Županiji koja je i ove godine svojim pokroviteljstvom omogućila ovu svečanost te kazao nešto više o samoj Matici i Danu umirovljenika:

 

 

„Podrška Županije nam puno znači jer mi sami ovo ne bi mogli ostvariti.“ – zaključio je Vrbanac istaknuvši da je ovo prigoda kada se svi umirovljenici zajedno druže i vesele kako i priliči kada su u pitanju ovakvi događaji.

 

P1140774

 

„Uvijek mi je drago doći i proslaviti s njima njihov dan. – kazao je župan čestitavši i zaželjevši umirovljenicima dobro zdravlje. Mnogo toga bi od njih mogli naučiti, od životnog iskustva preko toga kako uživati u životu pa do vedrine kojom zrače.“ – kazao je župan Ivo Žinić te podsjetio i kako Županija, u skladu sa svojim mogućnostima, redovito podupire programe umirovljeničkih udruga te programe ustanova koje skrbe o osobama starije životne dobi.

 

 

P1140785

 

Svečanosti je prisustvovala i Marija Troha iz Udruge umirovljenika Grada Kutine gdje je s kolegom iz dramske skupine Ivanom Masnecom izvela jednu od dvije jednočinke po tekstu profesora Ante Juretića.

 

 

Dodajmo i to kako je Dan umirovljenika i osoba starije životne dobi Sisačko-moslavačke županije danas obilježen šestu godinu za redom.

 

P1140810


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.