Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Radionica “Financijsko upravljanje: Vođenje financija udruge”

U utorak, 28. studenog od 10 do 14 sati u sisačkoj Gradskoj vijećnici

Centar za civilne inicijative poziva sve organizacije iz Sisačko-moslavačke županije na radionicu pod nazivom “Financijsko upravljanje: Vođenje financija udruge” koja će se održati u utorak, 28. studenog u Sisku, od 10 do 14 sati u prostoru Velikog kabineta Gradske vijećnice Grada Siska, Rimska 26.

Cilj radionice je proširiti znanje predstavnika organizacija civilnoga društva i ostalih dionika iz lokalne zajednice o osnovama financijskog upravljanja organizacijom.

Na radionici će biti obrađivane teme koje se odnose na kvalitetno vođenje financija organizacije civilnoga društva: RNO broj (broj u Registru neprofitnih organizacija), jednostavno i dvojno knjigovodstvo, otvaranje i obrada putnih naloga, putnih računa, pokrivanje troškova putovanja za zaposlenike, članove udruge, volontere, honorarno zaposlene osobe, korištenje privatnog vozila u službene svrhe, ugovori o djelu, autorski ugovori, porezi i doprinosi po pojedinim ugovorima, financijski dokumenti koje svaka udruga treba imati te zakonodavne obveze u financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija i druge teme.

Po završetku radionice imat ćete mogućnost dobiti savjetodavnu podršku za specifična pitanja. Radionica je organizirana u sklopu programa E-misija. Sudjelovanje na radionici je besplatno. Hrana, piće i putni troškovi nisu osigurani.

Svoj dolazak potvrdite na e-mail ured@cci.hr ili telefon 098 877 410 (Nikolina). Broj mjesta na radionici je ograničen na 20, stoga će vrijeme zaprimanja biti kriterij prihvaćanja prijave.

E-misija je dio cjelovitog Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi Centar za civilne inicijative uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.