Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Podrška Predragu Sekuliću

“Kao radniku i sindikalnom aktivistu, za njegov daljnji rad i djelovanje u sisačkoj Rafineriji”

Predsjedništvo i Županijski odbor BM 365 – stranke rada i solidarnosti Sisačko-moslavačke županije i Gradski odbor ove stranke u Sisku, na odvojenim sjednicama održanima 7. studenoga 2017. godine, iskazali su punu podršku Predragu Sekuliću kao radniku i sindikalnom aktivistu, za njegov daljnji rad i djelovanje u sisačkoj Rafineriji.

Stranački forumi smatraju da Predrag Sekulić, kao čelnik sindikata Nova solidarnost i koordinator Stožera za obranu Rafinerije nafte Sisak, jest i istinski borac za opstanak sisačke Rafinerije, a vrijednost njegovog djelovanja je i u tome što je kao takav prepoznat i uvažen i među svim svojim kolegama radnicima.

„Županijski odbor naše Stranke kao i Gradski odbor Grada Siska prepoznaju u gospodinu Sekuliću ne samo neumornog djelatnika za interesa radnika Rafinerije Sisak i INA-e u cjelini, nego i čovjeka koji je svojim ljudskim kvalitetama zaslužio našu podršku“, izjavio je Josip Takač, predsjednik Županijske i sisačke Gradske organizacije BM 365 – stranke rada i solidarnosti.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.