Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Ivan Zak otkrio tko mu krade djevojku!

Pogledajte prvi spot s nezaboravnog spektakla u Areni

Pogledajte prvi spot s nezaboravnog spektakla u Areni

Ivan Zak uvijek u prvi plan stavlja svoje obožavatelje i publiku, za koju napominje kako su njegov najveći pokretač i inspiracija, i upravo zbog toga, odlučio im se zahvaliti na sebi svojstven način.

Pred nama je prvi dugoočekivani spot za pjesmu ‘Tko mi te krade’, nastao u produkciji IDJVideos, s nezaboravnog Zakovog koncertnog spektakla u Areni Zagreb, kojim je tada oduševio 15.000 obožavatelja.


ivan_zak_arena_zg_5_foto_by_sven_kucinic


Upravo taj hit s albuma ‘Bolja od najbolje’, koji je otpjevao u pratnji brass sekcije i gudača, bio je prijelomna točka najvećeg Zakova koncerta u dotadašnjoj karijeri. Već na prve taktove nastala je prava euforija, a 15.000 oduševljenih fanova svjetlima mobitela od dvorane su napravili zvjezdano nebo.



Snimka cijelog koncerta iz Arene Zagreb upravo je u montaži, a uskoro će će biti prikazana na HTV-u. Idealna je to prilika brojnoj Ivanovoj publici, da se podsjeti na glazbeni spektakl koji je uoči Valentinova bio posvećen ljubavi. Gledanje snimke bit će utjeha obožavateljima koji nisu uspjeli nabaviti ulaznice jer je Arena bila rasprodana.


ivan_zak_arena_zg_1_foto_by_dubravko_vutuc


‘Bila je to večer za pamćenje jer snagu tih emocija nikad neću zaboraviti. Jedinstveni je doživljaj slušati 15.000 obožavatelja, koji znaju svaki stih mojih pjesama. Kad sam stao pred njih, htio sam bez lažne skromnosti, zaplakati od sreće. O takvom trenutku sanja svaki glazbenik.’, prisjetio se Zak.


ivan_zak_arena_zg_1_foto_by_petar_glebov


U međuvremenu Zak i dalje intenzivno nastupa, pa će tako 24.11. na Dan grada Zadra uz spektakularan vatromet na Trgu Petra Zoranića otvoriti Advent u tom gradu. U planu je i turneja po velikim dvoranama u Hrvatskoj, ali i regiji.

Glazbenik se posvetio i uređenju svog studija La Bamba. U njemu osim za sebe sklada i pjesme za svoje kolege.


Foto: Sven Kučinić / Dubravko Vutuc / Petar Glebov


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.