Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Vatrogasnoj zajednici Novske novo kombi vozilo

Važnost preventive i vatrozaštite

Važnost preventive i vatrozaštite

Na prigodnoj svečanosti kod Vatrogasnog doma DVD-a Novska, u nazočnosti predsjednika i zapovjednika DVD-a,  predsjedniku Vatrogasne zajednice Grada Novske,  Davoru Štimcu, gradonačelnik Marin Piletić, uručio je ključeve novog kombi vozila.

 

KOMBI_02

 

Kako je prigodno rekao Štimac, ovo je osmo kombi vozilo za prijevoz vatrogasaca i  opreme s kojim raspolažu Dobrovoljna vatrogasna društva VZG Grada Novske, čime se dodatno povećava učinkovitost pri intervencijama kod požara i drugih nezgoda.

 

KOMBI_03

 

Kako naglašava, ne samo na području VZG Grada Novske, veći i na drugim mjestima, „17 godina koliko sudjelujemo tijekom ljetnih mjeseci na dislokacijama u priobalju, od Zadra, Šibenika, Sukošana, Lastova…

 

 

Uručujući ključeve novog vozila, pohvalivši rad vatrogasaca, gradonačelnik Marin Piletić, ističe važnost preventive i vatrozaštite te kako su za vatrogastvo osigurana sredstva u proračunu.

 

 

Osim tehničkog opremanja, ulaže se u osposobljavanje i dodatnu edukaciju vatrogasaca. Edukacija je u tijeku , a uključena su 173 vatrogasca s područja grada Novske.

 

 

KOMBI_01

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.