Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Marka Kutlića srce je dovelo u sam vrh nacionalne top liste!

Prvi samostalni singl “Srce se spasilo” odmah je osvojio srca struke i publike

Prvi samostalni singl "Srce se spasilo" odmah je osvojio srca struke i publike

Novi početak, pjesma, i video spot, odmah su se pokazali kao pun pogodak. Marko Kutlić, nakon izlaska iz Pravila Igre, otvorio je novo poglavlje u životu  i svom glazbenom putu.

Prvi samostalni singl ‘Srce se spasilo‘ odmah je osvojio srca struke i publike, a dokaz tome je i izuzetno visoko peto mjesto nacionalne top liste HR top 40.

Pjesma, koja izuzetno brzo kroči u sam vrh glazbene top liste, još jedan je dokaz Markovih izuzetnih vokalnih kvaliteta.

‘Kada sam radio pjesmu ‘Srce se spasilo’ nisam puno razmišljao o top listama, i na kojem ću se mjestu naći, ali nakon što sam saznao za peto mjesto, to me jako obradovalo. Ipak, najviše mi znači saznanje da je pjesma uspjela pronaći put do vaših srca. Hvala mojoj diskografskoj kući i svim radijskim postajama i urednicima. Beskrajno hvala svima na svakom pregledu, komentaru, like-u i bilo kojem drugom obliku podrške.’, kazao je ovom prigodom Marko.

‘Srce se spasilo’, glazbena je priča o nesretnoj ljubavi, koja završava razlazom između dvoje ljudi. Marko kaže kako mu je bio izazov raditi na pjesmi, kao i pokušati prenijeti njenu emociju, ‘Pjesme za mene imaju terapeutsko djelovanje. Kada sam u životu prolazio kroz teške ljubavne epizode, glazba je bila ta koja je liječila moju dušu. Vjerujem da će svaki slušatelj, koji je nekada u životu proživio nesretnu ljubav, pronaći sebe u ovoj pjesmi i da će slušajući ove stihove uistinu izliječiti dušu.’.

Osim glazbe za novu skladbu, uvijek vedar, nasmijan i pozitivan, Marko je svoj osobni potpis ostavio i na izuzetno dojmljivom video spotu.


 

Foto: Igor Dugandžić – Cigo


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.