Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Otvoren novouređeni kat zgrade Petrova Gora Lječilišta Topusko

Investicijom od 1,3 milijuna kuna uređeno 19 jednokrevetnih soba

Investicijom od 1,3 milijuna kuna uređeno 19 jednokrevetnih soba

Nakon uspješno završene 2016. godine, s financijskim rezultatom u iznosu od 2,5 milijuna kuna, postignutom financijskom stabilnošću koju karakterizira visoka likvidnosti, Lječilište je u tekućoj godini krenulo u obnovu smještajnih kapaciteta.

 

Investicijom od 1,3 milijuna kuna uređeno je 19 jednokrevetnih soba na trećem katu zgrade Petrova Gora čime je značajno podignuta kvaliteta usluge smještaja, a samim time i zadovoljstvo korisnika. Uz dosadašnja značajna ulaganja u opremu i prostore za provođenje fizikalne terapije uslijedilo je investicijsko ulaganje u sobe za pacijente i sve ostale korisnike trećeg kata spomenute zgrade.

 

P1110498

 

Od izgradnje Lječilišta osamdesetih godina prošlog stoljeća nije bilo konkretnijih ulaganja u sobe za pacijente pa je samo njihovo stanje i dotrajalost kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu bilo neadekvatno te zahtjevalo obnovu. – naglasio je ravnatelj Lječilišta Domagoj Mosler.

 

 

 

P1110512

 

Ovo je jedan od malih koraka koje smo u protekle tri godine činili i kojim smo sada za toliko bliže ostvarivanju jasno definirane vizije odnosno pozicioniranja Lječilišta kao vodećeg u zdravstvenom turizmu Republike Hrvatske. – istaknuo je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

 

 

Obavljeni radovi uključivali su zamjenu električne, vodovodne, kanalizacijske i komunikacijske instalacije i opreme, kupnju novog namještaja te opremanje kupaonica. Uz navedene radove uveden je i sustav klimatizacije u sobama te bežična mreža.

 


Uz nedavno otvoreni prostor hidroterapije, najmoderniji u Republici Hrvatskoj, ulaganje u uređenje visokokvalitetnog prostora i opreme za fangoterapiju, velika ulaganja u medicinsku opremu i energetsku obnovu zgrada, ova vrijedna investicija od velike je važnosti za podizanje kvalitete pruženih usluga i smještaja, ali i povrata investicije temeljem privlačenja većeg broja korisnika.

 

P1110489 P1110492 P1110513
P1110503 P1110522 P1110530
P1110531 P1110525

 


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.